2e ZVC Zundapp Neurenberg dag 2023

De Zündapp Veteranen Club organiseert op Zaterdag 13 mei 2023 voor de tweede keer een dag voor Zündapp motoren die vóór 1958 in Neurenberg zijn geproduceerd; de Neurenberg dag! De locatie is weer aan de Radioweg in Harskamp.
De dag is voor alle Zündapp eigenaren en geïnteresseerden ongeacht ZVC lidmaatschap.
Heb je onderdelen liggen voor Zündapps, neem ze dan mee, want een KOFERBAKVERKOOP is wel zo handig.

ZVC Neurenberg dag 2023

Zündapp produceerde vanaf 1921 in Neurenberg aan de Moltkestrasse en later aan de Dieselstrasse. In de herfst van 1958 sloot de Zündapp fabriek in Neurenberg voorgoed zijn poorten. Ook Zündapps waarvan de productie begonnen is in Neurenberg en daarna is voortgezet in München, zijn van harte welkom. Zoals de 175 S Trophy type 500-002 o.a.

Hoe ziet deze dag eruit?

 • Het ruime terrein aan de Radioweg 18 in Harskamp opent om 10:00 uur de poort.
 • Dan welkom aan iedereen.
 • De motor naar de plaats rijden of brengen en op naar de…
 • koffie, cake en koeken.
 • Veel koffie klets.
 • Heb je onderdelen die je wilt verkopen; open je kofferbak!
 • Om 13:00 uur een rondrit van circa 40 km door de prachtige omgeving van de Veluwe op eigen gelegenheid.
 • GPS bestand op te vragen via info@zundappveteranenclub.nl.
 • Eventueel rijd ik de route voor als je geen GPS navigatie hebt.
 • De mogelijkheid om advies en tips te vragen. Er zijn altijd kenners in de buurt.
 • Afhankelijk van hoe de dag verloopt stelt de ZVC broodjes etc. beschikbaar.
 • Sanitair aanwezig.
 • In tegenstelling tot vorig jaar promoten wij deze dag ook op Duitse, Engelse en Franstalige Zündapp fora, dus mogelijk komen er meer deelnemers met verschillende Zündapp modellen.

Het is voor ons de tweede keer dat we deze dag organiseren voor Neurenbergse Zündapps en het is mogelijk dat er nog kleine wijzigingen plaatsvinden. Doel is om informeel en ontspannen kennis uit te wisselen over Neurenbergse Zündapps en veel gelijkgestemde vrienden te maken met dezelfde liefhebberij en doelstelling..
Hier staat het verslag van de vorige Neurenberg dag in 2022.

We zouden het wel fijn vinden als je onderstaand inschrijf formulier wilt invullen, dan hebben we een idee van het aantal gasten. Na het formulier te hebben ingevuld en de Recaptcha tegen Spamberichten, kun je op VERZENDEN klikken. Jouw formulier gaat dan automatisch naar secretaris@zundappveteranenclub.nl  Ook voor vragen kun je dit mailadres gebruiken of info@zundappveteranenclub.nl

De dag is natuurlijk gratis en je bent van harte welkom!

  Deelnemen aan de ZVC Woudenberg-Veluwerit is voor eigen risico. Het bestuur van de ZVC en de Woudenberg-Veluwerit organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de 9e september 2023.