ZVC clubweekend in Grevenstein zonnig verlopen

Tijdens de start van de organisatie van het ZVC clubweekend, nu bijna een jaar geleden, hoopten we op goed tot redelijk weer. Maar dat we zó verwend zouden worden door een met zon overladen clubweekend in Grevenstein hadden we echt niet durven hopen.
De sfeer was mede door het goede weer en door het relaxte terrasleven rond het hotel en bij de Zündapps geweldig.
Al donderdagmiddag arriveerden het organisatieteam en enkele ZVC leden in Grevenstein. Vrijdagochtend een kort ritje om de route te checken en later die middag stroomden de ZVC leden binnen bij het hotel.
Het weekend verliep fantastisch, het hotelteam van Landgasthof Grevenstein had de verzorging tot in de puntjes geregeld en dat voor ruim 50 personen! We zullen in het clubblad ZVC Magazine uitgebreid verslag doen.

Enige grote teleurstelling was er voor ZVC lid Evert, die zaterdag na enkele kilometers op de route ten val kwam tijdens het aanlopen van zijn KS80 Touring. De koppelingshevel brak hierdoor af en Evert hield er een pijnlijke knie aan over. Evert moest helaas de route afbreken en we leven enorm met hem mee. Hopelijk geneest de knie weer snel en die koppelingshevel komt ook wel weer goed. Beterschap en weer snel op de Touring Evert!

Alvast een paar foto’s van het clubweekend, sommigen hebben jullie al op FB voorbij zien komen, maar ik plaats ze hier ook voor de vele FaceBook loze Zündapp liefhebbers.