Wat doet de ZVC

Clubblad.

Ieder lid van de Z.V.C. ontvangt iedere 3 maanden het clubblad. Iedere editie van het clubblad staat vol technische informatie,leuke verhalen, wetenswaardigheden en natuurlijk de agenda van activiteiten die in de komende periode op het programma staan.

Clubartikelen.

Wisselend zijn diverse artikelen te koop. Van sleutelhanger tot bodywarmer en van balpen tot schaalmodel.
Eventueel voordeel bij Verzekeringen
Een klassieker verzekeren is niet altijd eenvoudig. Zeker actieve rijders moeten goed opletten of hun verzekering aan alle voorwaarden voldoet.
Het aanbod in W.A., Casco en All-Risk verzekeringen is erg groot.
Het lidmaatschap van de Z.V.C. geeft hierbij extra mogelijkheden.

Technisch Advies.

Een Zündapp is technisch relatief eenvoudig uitgevoerd. Toch kunnen er problemen ontstaan
waar assistentie van een specialist bij nodig is. De Technische Advies Commissie bestaat uit
techneuten die de Zündapp op hun duimpje kennen. De techneuten wonen verspreid door heel Nederland.
De club kan U desgewenst met hen in contact brengen.
Als ZVC lid kunt U het adres vinden van onze technisch coördinator in ons clubblad.

Het is ook mogelijk een van onze Facebook pagina’s te raadplegen voor hulp
ZUNDAPP-NL of Zundappveteranenclub

Meetings in Binnen- en Buitenland.

Wat is er nou leuker dan met meerdere Zündapps lekker rond te toeren? De Z.V.C. organiseert jaarlijks diverse toerritten in heel Nederland.
Je toert dan met vele enthousiaste rijders langs de mooiste plekjes van de betreffende regio. Maar er wordt niet ‘alleen’ gereden. Onze meetings staan bol van de activiteiten en verrassingen. Kortom, de bijeenkomsten staan borg voor een grote dosis gezelligheid en activiteiten. U ontmoet steeds weer nieuwe Zündapp vrienden.

Clubevenementen.

De Zündapp Veteranen Club organiseert regelmatig evenementen voor de leden van de club. Deze evenementen bestaan onder andere uit een nieuwjaarsreceptie, één maal per jaar een ledenvergadering, drie maal per jaar een ruilbeurs en er worden ook regelmatig rondritten georganiseerd voor zowel bromfietsen als voor motoren.
De evenementen vinden plaats door vrijwel geheel Nederland en in het noorden van België.

De nieuwjaarsreceptie.

De nieuwjaarsreceptie vindt evenals de leden vergadering meestal plaats in het centrum van het land. En uiteraard in Januari.
Dit is meestal in de buurt van Utrecht. De nieuwjaarsreceptie wordt altijd goed bezocht door de leden en is een gezellige happening.

De leden vergadering.

De ledenvergadering wordt ook in de buurt van Utrecht gehouden.
Tijdens de vergadering worden de verschillende zaken van de afgelopen jaar besproken en wordt tevens het financieel jaarverslag van het afgelopen jaar goedgekeurd. Ook worden de geplande uitgaven en het budget voor het komende jaar besproken.

Ruilbeurs.

De ruilbeurzen die jaarlijks georganiseerd worden zijn bedoeld voor de mensen die een complete Zündapp zoeken, of voor het opknappen van een Zündapp de nog ontbrekende onderdelen of documentatie zoeken. Hier kunnen de leden ook onderdelen, documentatie of complete machines aanbieden.
En als U iets van de kopie service of van de onderdelen commissie nodig heeft kan men ook op de ruilbeurs terecht.

De Toertochten.

Er worden per jaar diverse rondritten georganiseerd door zowel het bestuur als door leden van de club. Deze ritten vinden plaats door heel Nederland. Tijdens deze ritten is het altijd een gezellige boel en worden er diverse nieuwigheidjes van het Zündapp front uitgewisseld. De rondritten worden soms ook opgefleurd met spelletjes en vragen tijdens de rit waarmee prijzen zijn te winnen.

De Club op het Internet.

Sinds 1996 heeft de Z.V.C. een eigen Homepage op het Internet.
Deze website krijgt veel aandacht van nationale en internationale Zündapp liefhebbers. Meerdere enthousiaste bezoekers genieten dagelijks van de met veel foto’s aangeklede pagina’s.
Mede dankzij de recent vernieuwde en volgens de laatste (jan. 2017) WordPress en SEO technieken gebouwde website staat de Z.V.C. wereldwijd bekend als een van de grotere en zeer actieve Zündapp clubs.

Dus…

Eigenlijk kunt u als eigenaar van een Zündapp niet buiten de Zündapp Veteranen Club. De contributie bedraagt slechts € 22,00 per jaar, waar tal van voordelen in informatief (en financieel) opzicht tegenover staan.
Sluit u daarom aan bij de enige echte club voor liefhebbers en rijders van Zündapp.