Classic Racing 2024 agenda

zundapp classic racing Haler CRTEen Rookie klasse werd geïntroduceerd met als doel om jongeren/nieuwkomers, die zelf geen CRT (Classic Racing Team) toegelaten motor bezitten of kunnen lenen, toch kennis te laten maken met deze tak van sport/hobby.
Meer weten over het CRT en enthousiast geworden over de Rookie klasse? Ga naar: http://www.classicracingteam.nl/contact&info.html

De Zündapp Veteranen Club volgt met groot enthousiasme de activiteiten van het CRT en met name de Rookie klasse.
Voorzitter Wim Baetsen en Huub Custers van TTHaler (https://www.ttdemohaler.nl/) besloten in 2014 om een demorace te organiseren. Inmiddels maakt de TT Haler deel uit van de kampioenschappen van 2 historische motorverenigingen: H.M.V. en C.R.T. Er waren vorig jaar zo’n 300 deelnemers.

2024: De voorlopige agenda voor 2024 ziet er veelbelovend uit met verschillende nieuwe evenementen:
CRT Agenda 2024: (klik er op om te vergroten) Voorlopige Classic Demo agenda voor 2024. De intentie van deze agenda is, dat iedere rijder en geïnteresseerden een klein overzicht heeft waar iets te rijden is.
Kalender is eigendom van Theo Triphof en Annemarie van Theo en Annemarie Motorsport Photography

Oldtimer racing agenda 9 mrt 2024