• Brommers Kieken Steenderen 2024

ZVC Utrechtse Heuvelrit succesvol verlopen

zvc utrechtse heuvelrit 2024Afgelopen weekend werd de ZVC Utrechtse Heuvelrit georganiseerd. Startplaats was hotel ‘t Paviljoen in Rhenen.
We hadden een aantal voorinschrijvingen ontvangen en hadden nog geen idee hoeveel deelnemers er zouden komen opdagen. Er was immers concurrentie met een “Heuvelland” rit in zuid-Limburg.
Groot was de verrassing toen bij het sluiten van de inschrijftafel er uiteindelijk circa 150 deelnemers op pad gingen op de route door de Betuwe en over de Utrechtse Heuvelrug. Een ongekend succes dus. Natuurlijk was het fraaie weer helemaal op onze hand, maar we moesten het bij deze 1e editie van de rit wel nog even afwachten.
Alles verliep prima; enkele bordjes die door organisator Michael en Henri stevig waren bevestigd, waren toch verdwenen, maar een ZVC bestuurslid kon de groep weer op de juiste route brengen.
De plannen voor de 2e editie zijn alweer gesmeed. Bij deze eerste editie hebben we geleerd van enkele schoonheidsfoutjes en die zullen in 2025 niet meer voorkomen. Dus op naar de 2e editie! Onderstaande foto’s komen van enkele ZVC leden, dank daarvoor aan alle fotografen.