ZVC beurs Wijchen

Vanaf 1996 organiseert de ZVC, met name door Fred van de Berg en zijn team, de Zündapp onderdelen beurs in Wijchen. Op deze beurs kun je altijd slagen, al was het maar om de onderlinge banden weer aan te halen en over ons favoriete merk te praten.

  • (NL) De data voor de Zündapp Veteranen Club onderdelenbeurzen in Wijchen bij Nijmegen voor 2022 zijn bekend. Zie het affiche hier onder.
    Zundapp Wijchen 2022
  • Het team van Fred van de Berg organiseert tweemaal per jaar deze succesvolle beurs voor Zündapp onderdelen die is uitgegroeid tot een fenomeen in de internationale Zündapp wereld. U bent van harte welkom.
  • Uitsluitend gratis toegang voor een ZVC clublid met een geldige ZVC clubcard. Heeft U geen ZVC clubcard of bent u geen ZVC lid, dan betaalt u de normale toegangsprijs. Niet-ZVC leden betalen de normale toegangsprijs.
  • LET OP: ZVC clubcards via een foto op de smartphone worden niet geaccepteerd als toegangsbewijs. Op de nieuwe ZVC clubcards van 2022 worden drie logootjes gedrukt;  door de toegangshouder in Wijchen wordt het desbetreffende logootje (februari/juni/november) ingeknipt.

Enkele foto’s uit de afgelopen Wijchen editie’s: