• Brommers Kieken Steenderen 2024

Brommers Kieken 2024

De datum van de Brommers Kieken toerrit vanuit Steenderen staat op zaterdag 10 augustus 2024. Het belooft weer een geweldige oldtimer dag te worden met een expositie over oldtimers in de kerk van Steenderen én met die fraaie rondrit door de Achterhoek. De route wordt nu samengesteld en is geheel nieuw.
Opgelet: het plein voor de kerk is opnieuw bestraat. Auto’s met aanhanger moeten nu naast de kerk geparkeerd worden. Hier staat de foto voor een overzicht.brommers kieken parkeren steenderen

Opening door Klaas Wilting

klaas wiltingIn 1964 begon de jonge Klaas Wilting, met Drentse roots, als aspirant agent bij de gemeentepolitie van Amsterdam. Na de nodige jaren praktijkervaring te hebben opgedaan werd hij al snel opleidingsmentor. Daarnaast was hij ook nog freelance correspondent/jounalist o.a. voor het Noord-Hollands dagblad. Door studie, zoals strafrecht, straf-vordering, staatsinrichting en burgerlijk recht – dus kennis – maar ook door zijn management en communicatie kwaliteiten en human interest werd hij Politie woordvoerder. Dat is waar velen van jullie hem zeker van zullen kennen.
Met de nodige regelmaat was hij op de beeldbuis te zien en kreeg daardoor landelijke bekendheid. En als voormalig motor-surveillant, is hij graag bereid om de opening te verrichten van de tentoonstelling op een in die tijd door velen gevreesde Rijkspolitie DKW.

Gastvrije ontvangst bij Fa. Massink

De toertocht rijders worden ook dit jaar weer gastvrij ontvangen bij de LS2 hal van Massink bromfietsen en scooters in Toldijk. Massink is al jaren Hoofdsponsor van ‘Brommers kieken in de karke’ en de organisatie is Massink dan ook zeer erkentelijk voor hun fantastische medewerking.

Oproep jaren 60 bromfietsen en jaren 60 foto’s

Hierbij de oproep om je te melden als je een echte jaren 60 bromfiets beschikbaar wilt stellen voor de tentoonstelling in de kerk.brommersKieken Steenderen 2024 Ook beeldmateriaal uit die tijd is welkom, zoals hiernaast een voorbeeld van de beide toen nog jonge mannen Appie Aaldering en Reint Ellenkamp op de kermis in het naburige Keijenborg. Stuur dan een mailtje naar:
info@remigiussteenderen.nl

 

 

Brommers Kieken 2024_j
Je kunt je nu al voorinschrijven voor de rit. Dit voorinschrijven is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Voor ons is het prettig, want dan weten we hoeveel deelnemers er komen en hoeveel liters koffie we moeten inslaan.

    Iedereen rijdt voor eigen risico en houdt zich de geldende verkeersvoorschriften en regels. Het bestuur van de ZVC en de Brommers Kieken 2024 organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de rit.