ZVC Bramenrit 2024 Nijmegen

De 9e ZVC Bramenrit wordt verreden op zondag 15 september 2024.
Start is weer bij de Kazérne aan de Molenveldlaan 146 in Nijmegen.
We gaan er weer een fantastische dag van maken voor oldtimer bromfiets/ en lichte motor liefhebbers uit geheel Nederland. Aan de route wordt nog gesleuteld en de lengte zal circa 100 km bedragen door het sfeervolle grensgebied rond Nijmegen en door een stukje Duitsland.
U kunt onder aan dit bericht alvast inschrijven om file bij de inschrijftafel op 15 september voor te zijn. Voorinschrijven is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Voor de organisatie is dit handig om een idee te krijgen van het aantal deelnemers i.v.m. de catering.

ZVC Bramenrit 2024 Nijmegen ZündappVOORINSCHRIJVEN BRAMENRIT 2024 IS GEHEEL VRIJBLIJVEND EN VERPLICHT U TOT NIETS.

    Iedereen rijdt voor eigen risico en houdt zich de geldende verkeersvoorschriften en regels. Het bestuur van de ZVC en de Bramenrit 2024 organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de rit.