• Brommers Kieken Steenderen 2024

Lidmaatschap

Lid worden van de Zündapp Veteranen Club?

Lid worden van de Zundapp Veteranen Club Lid worden van de Zundapp Veteranen Club

Lid worden?

info blad ZVC2023novInmiddels is de Zündapp Veteranen Club eind 2023 gegroeid tot meer dan 985 leden. Elk evenement of toerrit staat garant voor een leuke, ongedwongen dag met mede Zündapp eigenaren.
De Zündapp Veteranen Club is regelmatig present op de jaarlijkse beurs Central Classics in Houten.
Iedere eigenaar van een Zündapp product uit Neurenberg en München is van harte welkom als lid van de Zündapp Veteranen Club. Ook de Laverda LZ met het KS125 motorblok, een Famel Zündapp of een Santamaria Zündapp is welkom.
Aanmelden is simpel: vul uw gegevens in en verstuur het contactformulier.
Of stuur een mail met uw gegevens naar het mailadres secretaris@zundappveteranenclub.nl


  • Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt met ingang van 1 januari 2024 voor Nederland en België € 30,00 per jaar.
  • De inschrijfkosten zijn éénmalig € 7,50. Hiervoor krijgt u dan vier maal per jaar het Z.V.C. clubblad en een unieke, persoonlijke  lidmaatschapskaart. Verstuurd in een Zündapp envelop met unieke Zündapp postzegels! Ook kunt U gratis deelnemen aan de meeste door de ZVC georganiseerde toertochten.
  • Het is ook mogelijk voor nieuwe leden om het lidmaatschap per 1 juli te laten in gaan. De hoogte van het lidmaatschap vanaf 1 juli 2024 van het kalenderjaar bedraagt dan € 15,00 voor de resterende 6 maanden. De éénmalige inschrijfkosten blijven altijd € 7,50, ook als het nieuwe lidmaatschap per 1 juli 2024 in gaat. Per 1 januari 2025 geldt dan weer het volledige lidmaatschap van € 30,00 per kalenderjaar.
  • Familie lidmaatschap ZVC: Gezinsleden die op het zelfde adres wonen kunnen voor € 15,00 per jaar lid worden. Ze krijgen een eigen ZVC clubcard en zijn volledig lid met stemrecht in de ALV. Er wordt maar één magazine per huisadres verstuurd.

U kunt een lidmaatschapsverzoek via mail sturen naar: secretaris@zundappveteranenclub.nl of onderstaand formulier invullen.


Aanmelding Nederland:

Vul het formulier onder aan deze pagina in en maak voor uw nieuwe lidmaatschap met ingang van 1 januari 2024 € 37,50 over op:

IBAN: NL64INGB0004628872
T.n.v. Zundapp Veteranen Club (naam voluit vermelden s.v.p. dus geen ZVC) Oirschot.

Let op: wilt u ook uw huisnummer vermelden, anders kunnen wij het clubmagazine en de clubcard niet naar u versturen.

Na betaling krijgt u de lidmaatschapskaart zo snel mogelijk thuisgestuurd.


Aanmelding Buitenland:

Vul het formulier onder aan deze pagina in en maak s.v.p. € 37,50 over op:

IBAN: NL64INGB0004628872
Bic : INGBNL2A
T.n.v. Zundapp Veteranen Club (naam voluit vermelden s.v.p. dus geen ZVC) Oirschot.
Na betaling krijgt u de lidmaatschapskaart zo snel mogelijk thuisgestuurd.