• Brommers Kieken Steenderen 2024

Zündapp-Tuningcenter

Zündapp-Tuningcenter

Mariska van Doorn en haar man Elbert uit Reeuwijk hebben Zündapp als grootste passie.

Deze passie is al meer dan 10 jaar onverminderd aanwezig en het netwerk van Mariska en Elbert werd in die jaren steeds meer Zündapp-Tuningcenter werkplaats 2019uitgebreid.
Hun verzameling Zündapps groeide; deze werd alsmaar groter en na verloop van tijd werd er ook een prachtige en vakgerichte werkplaats ingericht.
Naast onderhoud en verbetering aan hun eigen machines, sleutelden ze ook veel voor anderen en verzorgden Mariska en Elbert op verzoek ook regelmatig onderdelen.
De technische en commerciële aanpak rond Zündapp onderhoud en tuning werd steeds meer professioneler.
Dat “sleutelen” uit de beginjaren, vindt inmiddels op hoog technisch niveau plaats met gevoel voor details. Veel tevreden klanten waren het logische gevolg.

Hieruit is het idee ontstaan om Zündapp-Tuningcenter.nl op te zetten.

Inmiddels hebben zij een mooie selectie onderdelen samengesteld om aan te bieden in de shop. Motorrevisie Zündapp-TuningcenterMet al deze onderdelen hebben Mariska en Elbert zelf ook goede ervaringen. Zij kunnen U vanuit deze praktijkervaring adviseren om de beste keuze voor uw wensen mogelijk te maken.
Vindt u een onderdeel niet in de shop, neem dan contact op met Mariska en Elbert; gegarandeerd vinden zij een oplossing.
Ingekocht wordt er bij diverse groothandelaren en zij kunnen vrijwel alles voor U bestellen.
Bijna het gehele pakket uit de shop is op voorraad en U kunt dit, na telefonische afspraak, ook altijd afhalen in Reeuwijk (ook buiten openingstijden).
Buiten het verkopen van onderdelen kunnen de niet-sleutelaars terecht in de werkplaats voor montage en afstellen van alle bij Zündapp-Tuningcenter gekochte onderdelen. Dit gebeurt tegen zeer gunstige tarieven, het sleutelen vinden ze leuk, de klant ziet hoe de techniek werkt en zo blijft het voor iedereen betaalbaar.
DynoJet testbank Zündapp-TuningcenterOok is er een eigen testbank van het Amerikaanse topmerk Dynojet, waarmee de prestaties van uw machine kunnen worden gemeten. Een testbankrun is gewoon in de shop te bestellen.

Dit is ook mogelijk op locatie bij evenementen (bel voor meer info).

Heeft U vragen of bent U geïnteresseerd? Kijk op onze website van Zündapp-Tuningcenter.