• Brommers Kieken Steenderen 2024

Zundapp nieuwe leden

Een nieuwe pagina, waar leden hun Zündapp kunnen laten zien. Ben je net lid geworden van de Zündapp Veteranen Club en vind je het leuk om je brommer/motor hier te laten zien, stuur dan een mail met foto’s en een stukje tekst naar info@zundappveteranenclub.nl
Ik voel ook al de mail komen van leden die al langer lid zijn; stuur ook maar, we passen het er wel in.


John is net lid geworden, hier is zijn verhaal en foto’s:
Ik heb een Yamaha 2F2 uit 1987, een Zundapp GTS50 uit 1976 en een KS80 uit 1983 op motorkenteken. Beide Zündapp’s heb ik van mijn vrouw gekregen voor mijn verjaardagen. De GTS50 toen ik 60 werd en komende 7 juli word ik 65, toen heb ik in april de KS80 gekregen. Ik ben met vroegpensioen via de metaal sinds 1 augustus vorig jaar en mijn vrouw met haar officiële pensioen sinds 11 juli 2023.
Wij genieten van de vrije tijd en ik van de ritten met mijn brommer/motor. Tevens ben ik lid van OBC De Oudcamp in De Lier, waar ik mooie ritten mee rijd. Je ziet, ik ben een echte brommerfanaat 👍. Begin juni ben ik lid geworden van de Zündapp Veteranen Club.

Hartelijke groet van John Bosch

De GTS 50 van John De KS80 van John De Yamaha van John, we houden van alle oldtimers..