Geslaagde ZVC Neurenberg dag 2022

De ZVC Neurenbergdag 2022 in Harskamp is vandaag onder een droge hemel en een heerlijke zonnetje succesvol verlopen. Deze eerste dag, speciaal voor de in Neurenberg gefabriceerde Zündapp machines, was nog een soort eerste proef voor het organiserende ZVC team, want hoeveel Neurenbergers zouden er komen?
In de dagen voor de 21 mei kwamen al diverse vragen binnen op de mailbox van de ZVC, dus wij wisten dat de opkomst best goed zou kunnen worden. En inderdaad druppelden al op vrijdagmiddag de eerste deelnemers binnen op het privé terrein van ons ZVC-lid aan de Radioweg in Harskamp. Uiteindelijk was het oudste Neurenberg exemplaar aanwezig, de Z22 uit 1923 (nummer 1 werd in 1921 gefabriceerd) en de laatste in Neurenberg gefabriceerde de 175 S Trophy.
De voorbereidingen waren intensief, maar de opkomst, enthousiasme en de waardering na afloop waren geweldig en het ZVC team heeft al besloten deze dag volgend jaar weer te organiseren.
Er zullen dan wel enkele verbeteringen komen die al voorgesteld zijn door sommige deelnemers, dank daarvoor, want wij leren elke dag. Natuurlijk is de opkomst niet te vergelijken met een algemene clubdag, want daar zijn grote aantallen bromfietsen en lichte motoren bij, die zijn nu eenmaal veel meer geproduceerd.
In ons ZVC Magazine komt een verslag, maar hier al enkele foto’s. Dank aan Jarno, Frank, Hendri, Wim, Ron, Henry, Remco en Jan voor deze foto’s. Was je er vanmiddag ook bij en heb je tips of verbeteringen? Mail ons naar info@zundappveteranenclub.nl