Inschrijven ZVC Bramenrit 2022

  • De 8e ZVC Bramenrit 2022 wordt 4 september verreden.

  • Startplaats is De Kazérne aan de Molenveldlaan 146 in Nijmegen.

  • U kunt onder aan dit bericht alvast inschrijven om file bij de inschrijftafel op 4 september voor te zijn.

ZVC Bramenrit 2022 ZVC Bramenrit 2022

Zondag 4 september gaan we weer een prachtige tocht rijden door het Rijk van Nijmegen. Na de Nijmeegse heuvels komt er een totaal nieuwe route die richting Kevelaer en langs het Nationaal park De Maasduinen zal lopen. Wij zijn zeer enthousiast over het traject. De totale route is ongeveer 107 km lang. Onderweg komen we langs en door kleine dorpjes waar voldoende terrasje zijn te vinden.

zundapp bramenrit 2022

    Iedereen rijdt voor eigen risico en houdt zich de geldende verkeersvoorschriften en regels. Het bestuur van de ZVC en de Betuwerit 2023 organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de rit.