Toerrit Brommers Kieken Steenderen

Vandaag hebben circa 200 deelnemers de Brommers Kieken rondrit van de KCON gereden vanuit Steenderen. Op het kerkplein van Steenderen stond het vanmorgen vroeg, vóór aanvang van de rit, stampvol met allerlei oldtimer bromfietsen van verschillende bromfiets merken. De sfeer zat er goed in en er werden veel contacten weer aangehaald. Whatsapp is aardig, maar elkaar zien en spreken is beter..

Na het startschot vertrokken om 10 uur de deelnemers voor de, door de Kreidler Club Oost Nederland in Neede uitgezette, rondrit. Door de hitte werd de toertocht enigszins ingekort. De lunchstop was, zoals bij iedere Brommers Kiekenrit vanuit Steenderen, bij de firma Massink in Toldijk.
Er was een onfortuinlijke valpartij van een van onze ZVC-leden. Resultaat: een gebroken koplamphuis en zwellingen en blauwe plekken. Wij wensen Lena een voorspoedig herstel toe.

Er was ruim voorzien in drinken en eten dankzij de fa. Massink en na de pauze is de rit door de organisatie van de Kreidler Club Oost Nederland in Neede beëindigd als gevolg van de grote hitte. Heeft U vragen over deze rit, dan graag contact opnemen met de Kreidler Club Oost Nederland. De ZVC heeft deze rit namelijk niet georganiseerd.