Oldtimerdag Voorschoten

27e Oldtimerdag Voorschoten.

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 11 september 2022 voor de 27e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

voorschoten oldtimerdag

Het programma:
De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur aanmelden bij de V.O.V. kraam op het terrein “Schakenbosch”,
Veursestraatweg 185, 2264 EG, Leidschendam.

Daar wordt u ontvangen met koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een ritboekje en een aandenken aan deze dag.

Na de aanmelding vertrekken de deelnemers op eigen gelegenheid voor een toer/puzzelrit van zo’n 50 km in de omgeving met als finish de Voorstraat in Voorschoten voor het Concours d’Elegance.

Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto’s, motoren en bromfietsen opgesteld in de prachtige Voorstraat van Voorschoten. De vele gezellige terrassen en muziek zorgen voor een feestelijke middag.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs.

Om 15.30 uur worden bij de V.O.V. stand de prijzen uitgereikt.

Uitnodiging.
De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, vrachtauto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven.

Wilt u aan deze unieke dag deelnemen, meldt u zich dan liefst voor 5 september 2022 aan
– door invullen van het inschrijfformulier en opsturen (per post: Secretariaat V.O.V., Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer of per mail: secretaris@vovnieuws.nl) of:

– via onze website www.vovnieuws.nl

Op de website kunt u het inschrijvingsformulier downloaden.

Wacht niet te lang met inschrijven aangezien elk jaar de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen. Vanwege veiligheidsmaatregelen is inschrijven absoluut noodzakelijk.
NIET INGESCHREVEN = NIET DEELNEMEN

Nadere informatie over het “Weekend van Voorschoten”: hetweekend@vovnieuws.nl

Oldtimer_2022_aanmeld