• Brommers Kieken Steenderen 2024

Brommers Kieken 2022 is bijna zover

Morgen is het zover

en gaan we van start voor de toerrit van Brommers Kieken in Steenderen! Enkele weetjes:
Voor de snelle afhandeling van de toertocht liggen er voor de deelnemers bij de ingang, onder de toren, inschrijfformulieren klaar. Deze kunnen na invulling voor de leden van de KCON of ZVC bij een eigen inschrijftafel worden verwerkt. Rob en Wim zitten achter de ZVC tafel met affiche: “ZVC” Deelnemers met een geldige en getoonde ZVC clubcard rijden gratis mee.
Overige deelnemers kunnen na invulling hiermee naar de inschrijftafel van de organisatie.

Hier onder nog een keer de openingstijden:

za. 13 augustus 10.00 – 17.00
zo. 14 augustus 12.00 – 17.00

De toertocht,

georganiseerd door de Kreidler Club Oost Nederland (KCON) is uitgezet volgens het zogenaamde VMC-systeem (rondje, vierkantje en driehoekige bordjes geven de route aan die op iedere kruising of splitsing van wegen genomen moet worden ).

  • Rondje = rechtsaf,
  • vierkant = linksaf,
  • driehoek = rechtdoor.

Gastvrije ontvangst bij LS2 hal Massink

De toertocht kent zoals gebruikelijk een tussenstop bij Massink Bromfietsen en Motoren in Toldijk. Hier worden de deelnemers gastvrij ontvangen bij de LS2 hal waar de inwendige mens kan worden versterkt. Voor degenen die vinden dat de totale rit te lang is bestaat hier de mogelijkheid om de route in te korten en naar Steenderen te rijden.