26e Oldtimerdag Voorschoten

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 15 september 2019 voor de 26e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

Het programma.
De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur in de Gouden Leeuw in Voorschoten aanmelden waar zij koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een bon voor een lunchpakket (max 2 per voertuig), een ritboekje en een aandenken aan deze dag ontvangen.
Vanaf 10.00 uur vertrekken de oldtimers voor een toer/puzzelrit van zo’n 60 km in de omgeving van de gemeente Voorschoten.
Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto’s, motoren en bromfietsen opgesteld in de prachtige Voorstraat van Voorschoten. Kramen met leuke artikelen, de vele gezellige terrassen en muziek zorgen voor een feestelijke middag.
Bovendien staat er een oldtimerbus gereed op het Burgemeester van der Haarplein bij de brandweerkazerne waar u kunt opstappen voor een ritje in de omgeving.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, ook bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs. De deelnemers wordt gevraagd in kleding uit de tijd van hun oldtimer te komen.

Omstreeks 15.00 uur heeft de jury de winnaars bepaald, waarna zij de bloemen en awards aan de gelukkigen ter plekke uitreiken

Uitnodiging
De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, vrachtauto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven.
Dank zij sponsoring is dit jaar deelnemen aan deze dag voor iedereen GRATIS

Wilt u aan deze unieke dag deelnemen, meldt u zich dan uiterlijk 10 september 2019 aan door invullen van het inschrijfformulier en opsturen (per post: Secretariaat V.O.V., Jachtwerf 15, 2725 DN Zoetermeer of per mail: secretaris@vovnieuws.nl) of:
via onze website www.vovnieuws.nl

Op de website kunt u het inschrijvingsformulier downloaden.

Wacht niet te lang met inschrijven aangezien elk jaar de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.Deelnemen aan deze Oldtimerdag is voor eigen risico