• Brommers Kieken Steenderen 2024

11e Peellandrit

Bericht van collega bromfietsclub “de Vette Bougie”:

Op zaterdag 24 augustus organiseert Oldtimer bromfietsclub “De Vette Bougie” voor de 11e keer een toertocht voor oldtimer bromfietsen, solexen, snorscooters en oldtimer motoren met een open inschrijving. Iedere liefhebber is welkom.

Een geheel bewegwijzerde (op fietspad en rijbaan) tocht van 55 of 115 km voert u langs en door Peel -en Maas dorpen in Oost Brabant. Halverwege een pauzeplaats voor koffie en thee of fris en een hapje aangeboden door de Vette Bougie. Kortom een afwisselende route geheel op eigen tempo te volbrengen zodat men rustig kan genieten van de uitgezette toertocht.

Inschrijving is van 9.00 tot 10.30 uur bij Natuurpoort De Peel, Leegveld 8a 5753 SG Deurne. Van hieruit is ook het vertrek vanaf 9.30 uur tot 11.00 uur.

Er is uiteraard een bezemwagen onderweg of indien mogelijk reparatie ter plaatse . Deze rit is een mooie gelegenheid om je ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen.

Inschrijving bedraagt € 5.—

Inbegrepen consumptiebon (koffie of thee) bij de start en routebeschrijving met consumptiebon voor pauze plaats.

Wij Oldtimer Bromfietsclub “De Vette Bougie” hopen u op deze dag te mogen verwelkomen en veel plezier tijdens de rit gewenst.

Ook willen wij graag verwijzen naar onze beurs die zal plaatsvinden op 22 september 2019. Locatie is, Natuurpoort De Peel

Voor meer info: www.devettebougie.nl of ga naar onze Facebookpagina De Vette Bougie.