ZVC Elfstedentocht zit er op

Een bewogen, druk en intens Zündapp weekend is weer achter de rug. Op vrijdag vertrokken we met de brommer naar Langweer in Friesland en tijdens deze rit kregen we al af en toe een bak regen wat we op de zaterdag nog eens extra veel over ons heen kregen. Bij het vertrek op zaterdag in Langweer was het nog droog, maar al snel gingen boven de sluizen open. Bakken met regen kwam over ons heen.
Voorrijder Geert en organisator reed onverschrokken de rit voor en de bijna 70 deelnemers volgden hem op de voet. De sfeer was uitstekend, omdat we allemaal in het zelfde regenschuitje zaten. Natuurlijk zou een zonnetje de vreugde verhogen, maar wij vermaakten ons verder uitstekend op de brommer/lichte motor.

Een uitgebreider verslag in ZVC Magazine van september; die van juni is namelijk al onderweg.