Neurenbergdag 2024 foto album

Op 11 mei werd de derde editie van de ZVC Neurenbergdag gehouden in Harskamp op de Veluwe. De ZVC was weer te gast bij Zündapp Neurenberg liefhebber Hendri en zijn familie. En weer was het prachtig weer en weer was het super gezellig.
De dag kenmerkt zich door ongedwongen samenzijn en geklets over Zündapp en de Neurenbergse jaren in het bijzonder.
Dit jaar kwamen er meer Zündapp liefhebbers even kijken op hun veelal in München gefabriceerde Zündapps en dat gaf weer meer variatie. De sfeer zat er geweldig in. In het komende ZVC Magazine komen meer foto’s. Dank aan alle fotografen, zoals Arjan, Frank, Wilko, Willem, Anco en natuurlijk ben ik er een vergeten, sorry daarvoor..
We gaan weer plannen maken voor de 4e editie in 2025. Ik heb enkele verbeteringen, voorstellen en ideeën gehoord en daar gaan we iets mee doen.