Central Classics 2022 foto

Central Classics 2022 zit er op. Het was een druk Zündapp weekend, maar zeer sfeervol en met heel veel leuke ontmoetingen.
We hebben veel handelaren gesproken, maar nog veel meer ZVC’ers en Zündapp liefhebbers en enthousiastelingen. Vorige week hebben we de logistiek geregeld, zoals clubstand materiaal, de vlaggen en natuurlijk beide prachtige Zündapps die naast onze clubstand stonden. Iedere voorbijganger moest er even over heen buigen om met de neus er boven op te liggen. Vervolgens kwamen de verhalen natuurlijk over vroeger.
Er hebben zich veel nieuwe leden aangemeld, hoeveel weet ik op dit moment nog niet, want ik stond er met Chris, Ron, Wim en Richard op de zaterdag en zondag kwamen Chris, Will en Betsie. Op de ALV hebben we alle administratie weer voor U op orde, ook de aantallen leden bedoel ik.

Rest nog de foto’s hieronder. De ZVC staat niet in Rosmalen, dus eerste ontmoetingsgelegenheid is op de ALV voor ZVC leden met een geldige clubcard. Zie voor informatie over de ALV HIER.

Grotere foto? Op de foto gaan staan, rechter muisknop “Afbeelding openen in nieuw tabblad” en je hebt hem supergroot op je desktop scherm.