• Brommers Kieken Steenderen 2024

ZVC Ledenvergadering 2023

Op zondag 22 januari 2023 wordt de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Zündapp Veteranen Club gehouden. Ieder ZVC lid met zijn of haar geldige 2022 clubpas heeft gratis toegang en u bent van harte welkom.

ALV 2023 Zundapp Veteranen Club

 

Dus niet een ZVC clubcard op de smartphone, maar de ZVC clubcard van 2022 moet men bij zich hebben en kunnen tonen bij de toegang aan de Biezenwade 1 in Nieuwegein.
Om even duidelijk te zijn: Géén clubcard, dan géén toegang.
Volg deze pagina voor het laatste nieuws over de ALV 2023.

Aan het eind van dit jaar wordt de agenda en het verslag van de laatste ALV beschikbaar en op verzoek aan U gemaild. Ook als U nu al vragen, opmerkingen etc. heeft, dan horen wij dit graag. Stuur uw vragen naar info@zundappveteranenclub.nl