ZVC Clubdag 2023

De Zündapp Veteranen Clubdag op 9 september 2023

De Amerikanen bouwden in de jaren zestig 17 robuuste vliegtuigshelters op Park Vliegbasis Soesterberg. Die moesten hun F15’s beschermen tegen vijandig vuur. De US militairen en straaljagers zijn inmiddels sinds 1994 vertrokken.
Die enorme shelters staan er nog altijd. Militair erfgoed uit de Koude Oorlog die onze Zündapps als Mobiel Erfgoed onderdak biedt tijdens de ZVC Clubdag op 9 september 2023.

US Shelter 611.
Shelter 611 herbergt tegenwoordig allerlei evenementen. De enorme overdekte ruimte bedraagt 780 m2. Toilet en pantry zijn aanwezig evenals stroom en water.

Het organiserende ZVC team zal de ruimte zo goed als mogelijk benutten, maar belangrijker is de aanwezigheid van de ZVC leden. Kom de 9e september met je Zündapp brommer/motor naar Soesterberg! Dé plek om elkaar te zien, te spreken en over onze Zündapp passie te praten. Hoe ziet het programma van die dag er uit:

 • De ZVC clubdag start om 10:00 uur en begint met aankomst van onze leden.
 • Bestuur heet iedereen welkom. (Let op: Voorinschrijven is verplicht!)
 • Koffie, thee en koeken  voor iedere deelnemer.
 • Koffieklets.
 • Kofferbakverkoop
 • Om 12:00 uur gaat de rondrit van ca. 70 km van start door de prachtige omgeving van Soesterberg.
 • De rit is bepijld en een GPS bestand is beschikbaar.
 • Let op: het is een ZVC Clubdag voor leden, geen Open dag of Familiedag.

Rob en Wim: het programma kan nog aangevuld worden.

Zundapp clubdag Soesterberg 2023

 

  Iedereen rijdt voor eigen risico en houdt zich aan de geldende verkeersvoorschriften en regels. Het bestuur van de ZVC en de ZVC Clubdag 2023 organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de rit.
  De inschrijfkosten voor de ZVC Clubdag zijn € 7,50 deze kunt u overmaken op IBAN: NL64INGB0004628872 t.n.v. Zundapp Veteranen Club (naam voluit vermelden s.v.p. dus geen ZVC) Oirschot.
  Na ontvangst van uw inschrijfkosten op de rekening van de ZVC wordt uw aanmelding omgezet in definitieve inschrijving.