• Brommers Kieken Steenderen 2024

Wijchen 6 febr verslag

Ik kan mij geen onderdelenbeurs in Wijchen herinneren waar het ‘s-morgens zo hard regende als vandaag. De onderdelenhandelaren moesten haast maken om met de onderdelen enigszins droog binnen te komen, wat dus niet lukte door het vele water. Toen eenmaal de onderdelentafels gevuld waren en een paar minuten later de eerste koffiegeur door de zaal walmde, was het leed geleden en werd het een stuk aangenamer.ZVC onderdelenbeurs Wijchen 6 febr 2022
Er waren enkele afzeggingen te melden, dat kwam natuurlijk door het slechte weer, maar ook Corona infecties van enkele deelnemers zorgden er voor dat niet alle tafels bezet waren. Deze tafels werden rap gevuld door collega standhouders. Beterschap iedereen!
Bij de toegangsdeur volgde iedere bezoeker het QR protocol en dat verliep geolied, zonder discussie etc. Het was Zündappsfeer en Zündapp gekoffieklets wat de klok sloeg en dus weer een ouderwetse onderdelenbeurs stemming.

Ik heb enkele foto’s genomen, door soms wat weinig licht zijn ze niet van topkwaliteit, maar het geeft wel een indruk van de beursvloer. Door verschillende gesprekken zijn er ook weer ideeën gekomen voor artikelen voor Zündapp Veteranen Club Magazine, dus de kopij blijft binnenstromen en ook nog eens met veel verschillende onderwerpen.

Oh ja, er vielen ook weer nieuwe ZVC leden te verwelkomen bij Betsie en Wil aan de ZVC tafel, welkom iedereen en voel je bij ons van de ZVC thuis. We zitten nu dicht bij de 1.000 leden!

Zondag 6 november is de volgende onderdelenbeurs in Wijchen. Denk niet, dat duurt nog even, want voor je het weet lopen we weer in Zaal Verploegen rond. Maar eerst gaan we een fijn toerseizoen tegemoet. Stuur je mooiste foto’s in, want de ZVC vindt alle Zündapps leuk en wij hebben altijd wel plek in ZVC Magazine. De lezers zullen dit zeer waarderen.
Dank aan Fred van den Berg, Huub en het team van Zaal Verploegen die geweldige gastheren/dames zijn.

Rob 2891