• Brommers Kieken Steenderen 2024

ZVC Graafstroom bromfietsdag

Graafstroomrit 2022De Historische Vereniging Binnenwaard organiseert samen met de Zündapp Veteranen Club op zaterdag 9 april 2022 een oldtimer rondrit voor historische bromfietsen. Verzamelen om 10:00 uur en vertrek om11:00 uur in Molenaarsgraaf.

De deelnemers vertrekken vanaf de Kweldamweg in Molenaarsgraaf en arriveren in de loop van de middag bij het museum, waar de vele historische tweewielers zijn te bezichtigen.
De route voert ons gedurende de museumweek op zaterdag 9 april a.s. door een aantal aan het riviertje de Graafstroom gelegen dorpen in de Alblasserwaard. De start is vanuit Molenaarsgraaf. Onderweg kan o.a. het dieselgemaal van de polder Sliedrecht en boerderij Gijbeland te Bleskensgraaf worden bezocht.
Deze rit komt voort uit een samenwerking tussen de Historische Vereniging Binnenwaard en de Zundapp Veteranen Club.

Bromfiets dag Graafstroomrit voor oldtimer bromfietsen en ZVC
De aanmeldings- en inschrijftermijn van 2 april is inmiddels verlopen.

Tot 9 april!