Zündapp Oudjaar 2021

Dit jaar 2021 kabbelt naar het eind. Veel Zündapps staan veilig en droog in de garage, schuur of in de woonkamer achter de 3-zitsbank. En misschien bent U wel druk bezig met een fraai Zündapp restauratie project.
Het afgelopen jaar konden we minder ritten verzorgen dan andere jaren, maar dat maakt ons niet minder enthousiast. Het lijkt wel of er meer Zündapp liefhebbers bijkomen, want bladerend op Marktplaats of andere verkoopsites worden Zündapps in alle soorten en modellen levendig verhandeld en de gevraagde, maar ook geboden prijzen rijzen weer de pan uit.
Ook melden zich elke week nieuwe leden en de ZVC heeft nu, half december 2021, circa 930 leden. De 1.000 komt in zicht!
We kijken terug op prachtige ritten, zoals de Bramenrit in Nijmegen en de Brommers Kiekenrit in Steenderen.
Het organiseren van dergelijke ritten voor ZVC-leden en niet leden kost ons weliswaar zeer veel tijd en inspanning, maar het plezier van de vele deelnemers die een fijne dag met hun Zündapps hebben gehad geeft ons grote voldoening.

Er zijn regio’s in Nederland, waar de ZVC nog geen toerrit heeft georganiseerd, met name in Zuid-Limburg en Zeeland. Woon je daar en lijkt je dat iets? Je krijgt altijd onze hulp en je staat er geen dag alleen voor.
Stuur dan een mailtje naar info@zundappveteranenclub.nl en je krijgt gelijk antwoord, of in ieder geval zo snel mogelijk..
ZVC Kerstgroet 2021
Bij het begin van het jaar vraagt de ZVC redactie van ZVC Magazine zich altijd af hoe we ZVC Magazine gevuld kunnen krijgen met fraaie artikelen en foto´s, maar elk nummer staat toch weer barstens vol Zündapp verhalen, dankzij spontane eigenaren en liefhebbers die iets willen vertellen over hun Zündapp project, passie en ervaring. Heeft u een leuk Zündapp project afgerond én mooie foto’s gemaakt? Misschien leuk en interessant voor de ZVC Magazine lezers.
Ook als u geen lid bent, stuur ons dan toch een mailtje naar info@zundappveteranenclub.nl. Wij zijn altijd benieuwd wat er leeft onder de Nederlandse Zündapp gemeenschap en vinden álle Zündapps fantastisch.
Ook het december nummer van ZVC Magazine, welke half december op de vloermat viel bij ZVC-leden, staat zo vol verschillende artikelen en prachtige foto’s, dat we extra pagina’s hebben ingekocht. ZVC Magazine kerstnummer 2021
Ik hoor u denken: “hoe kom ik aan zo’n Zündapp blad?”.
Gewoon even op deze Lid Worden link klikken of in het groene menu of een mailtje sturen naar info@zundappveteranenclub.nl

Hoe verder in 2022?

  • In ZVC nummer 4 staat vermeld hoe het ZVC bestuur denkt over de ALV (Algemene Leden Vergadering);
  • Fred van de Berg heeft de nieuwe data voor de Wijchen onderdelenbeurs van 2022 al vast staan. Zie de rechter button Info Wijchen;
  • de 2e ZVC Elfstedentocht (de échte) voor ZVC leden staat gepland. Zie de info button in de rechter kolom;
  • de contouren van de ZVC Clubdag in Midden-Nederland nemen vastere vormen aan;
  • de 8e Bramenrit in Nijmegen zal op zondag 4 september 2022 worden georganiseerd;
  • we zijn nog in afwachting van enkele andere ZVC ritten;
  • Brommers Kieken in Steenderen wordt dit jaar georganiseerd door de Kreidler Club Oost Nederland, de ZVC slaat nu een jaartje over. Maar we gaan er wel naar toe, U toch ook?
  • en meer ideeën zullen ongetwijfeld uit de cilinder, of zoals u wilt “hoed” gaan komen.

Aan de Zündapp Veteranen Club zal het niet liggen, we zijn nog net zo ambitieus en springlevend als in 1987!

Het bestuur van de ZVC wenst U veel veilige en plezierige Zündapp kilometers in 2022.