ZVC Bramenrit route proef gereden

De organisatie van de 7e ZVC Bramenrit 2021 heeft vandaag de gehele route proef gereden. De Brommers Kiekenrit is net achter de rug en door vakanties van enkele leden hebben we Bramenrit nu al proef gereden. Er waren geen vreemde obstakels of te verwachten weg werkzaamheden.
De Bramenrit wordt op zondag 5 september gereden vanuit de Kazérne, Molenveldlaan 146, 6523 RN  in Nijmegen.

De rit van circa 120 km start in de Kazérne in Nijmegen en gaat rechtsaf, aangegeven door de bekende bordjes (driehoekje, rondje of vierkantje). Er zitten alle wegsituaties in; snel asfalt, bochtig asfalt, klinkers, open luchten, omzoomde rustige wegen en ook asfalt waar de gaskraan even kort open moet, goed voor de uitlaat. De heuvels zitten bij het Uedemer Hochwald, de Gocher berg en de Nijmeegse heuvels van Berg en Dal en Groesbeek.
Nog even de bordjes:

  • Driehoekje: rechtdoor.

  • Rondje: rechtsaf.

  • Vierkantje:  linksaf.

Blijf deze ZVC website volgen voor alle nieuwe informatie over de 7e Bramenrit 2021.

Inschrijven voor de Bramenrit kan iedereen al op deze pagina.

De foto’s van vandaag: