Inschrijven ZVC Bramenrit 2021

Om het inschrijven op zondag 5 september voor de Bramenrit in Nijmegen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een inschrijfformulier gemaakt voor ZVC leden en geen-ZVC leden; iedereen dus die deel wil nemen aan de Bramenrit.
Het helpt de ZVC organisatie aanzienlijk tijdens de inschrijving op zondagmorgen voor aanvang van de rit.
Ben je (nog) geen ZVC-lid, vul dan wel alvast het onderstaande formulier in, dan kun je zondagmorgen vóór aanvang op 5 september de inschrijvingskosten bij de inschrijvingstafel op de Kazérne voldoen.

ZVC Bramenrit 5 september 2021

Neem allemaal je ID/Paspoort mee, want je Zündapp komt weer even in Die Heimat!
We moesten wel de anti-spam controle onderaan het formulier inbouwen, anders loopt de ZVC mailbox vol. Vergeet niet op VERZENDEN te drukken, onderaan het formulier.

Tot ziens op zondag 5 september 2021 bij de Kazérne, Molenveldlaan 146 in Nijmegen.

    Iedereen rijdt voor eigen risico en houdt zich de Corona regels die op 5 september gelden voor Nederland en Duitsland. Het bestuur van de ZVC en de Bramenrit organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de rit.