• Brommers Kieken Steenderen 2024

Inschrijven ZVC Bramenrit 2021

Om het inschrijven op zondag 5 september voor de Bramenrit in Nijmegen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een inschrijfformulier gemaakt voor ZVC leden en geen-ZVC leden; iedereen dus die deel wil nemen aan de Bramenrit.
Het helpt de ZVC organisatie aanzienlijk tijdens de inschrijving op zondagmorgen voor aanvang van de rit.
Ben je (nog) geen ZVC-lid, vul dan wel alvast het onderstaande formulier in, dan kun je zondagmorgen vóór aanvang op 5 september de inschrijvingskosten bij de inschrijvingstafel op de Kazérne voldoen.

ZVC Bramenrit 5 september 2021

Neem allemaal je ID/Paspoort mee, want je Zündapp komt weer even in Die Heimat!
We moesten wel de anti-spam controle onderaan het formulier inbouwen, anders loopt de ZVC mailbox vol. Vergeet niet op VERZENDEN te drukken, onderaan het formulier.

Tot ziens op zondag 5 september 2021 bij de Kazérne, Molenveldlaan 146 in Nijmegen.

    Iedereen rijdt voor eigen risico en houdt zich de geldende verkeersvoorschriften en regels. Het bestuur van de ZVC en de Betuwerit 2023 organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan tijdens de rit.