Brommers Kieken informatie

Beste ZVC leden en iedere bromfiets en motor oldtimer liefhebber,

Nee, de weersomstandigheden waren de afgelopen maanden (en zeker vandaag) nog niet geweldig voor het maken van een mooie toertocht. Toch hebben velen het er al op gewaagd en is de olie in het carter al weer warm geworden.Brommers Kieken 2021
Ook de organisatie van ‘Brommers kieken in de Karke’ en de toerexperts van de Zündapp Veteranen Club zijn al stevig aan het opwarmen voor al weer de zesde editie van dit unieke evenement in Steenderen dat velen onder jullie kennen.
We gaan voor een mooie, ruim opgezette tentoonstelling waarin alle door ons lijfblad ‘Bromfiets’ uitgebrachte bouwplaat modellen zijn te zien naast het grote originele voorbeeld in de prachtige Remigius Pseudobasiliek van Steenderen.
Daarnaast heeft de Zundapp Veteranen Club gezorgd voor een passende toerrit door de het fraaie Achterhoekse coulissenlandschap.

Welkom dus en kom als alle omstandigheden het toelaten op 7 en/of 8 augustus naar Steenderen waar om 10.00 uur Frans Miggelbrink op zijn eigen onnavolgbare en interactieve manier de tentoonstelling zal openen.

Een oproep:
De organisatie prijst zich gelukkig met een groot aantal ondersteunende liefhebbers die hebben toegezegd één of meerdere exemplaren voor de tentoonstelling beschikbaar te stellen.
Een aantal contacten, bijvoorbeeld bij clubs/verenigingen, zijn nog druk bezig om te zorgen dat we een compleet overzicht neer kunnen zetten.
Toch geven we hier onder nog een opsomming van bromfiets types die we nog niet definitief rond hebben:

  • Berini F71 Super Sport 1961 blauw/creme
  • Tomos T4L 1976-1983 zwart
  • Magneet Globemaster 1960
  • Zündapp KS50 Watercooled 1973
  • Yamaha FS1 1973 donkerpaars
  • Royal Nord GT 1967
  • Honda SS50 K1 1969 geel

Mocht je hier dus nog iets in kunnen betekenen doe dan even een bericht.
Geniet van de prachtige hobby, en tot ziens in Steenderen

Namens de organisatie,

Jan Bijvank SOGK
06-29585779