Brommers Kiekenrit 2021

Op 7 en 8 augustus 2021 organiseert de stichting Oude Gelderse kerken weer Brommers Kieken weekend in Steenderen, Gelderland. De bromfiets oldtimerrit op zaterdag 7 augustus 2021 wordt georganiseerd door de Zündapp Veteranen Club.
Steenderen ligt iets onder Zutphen.

Brommers Kiekenrit ZVC 2021 SteenderenHet thema van de tentoongestelde brommers en motoren in de Remigiuskerk in Steenderen is:
“De brommers van de “Bromfiets bouwplaten”.
Vele fraaie sportbrommers van binnen- en buitenlandse merken zullen op gepaste Corona afstand staan opgesteld in de kerk.
Ook Zündapps zullen natuurlijk  te zien zijn.
Op zaterdag 7 augustus wordt de bekende toerrit voor klassieke bromfietsen en motoren gehouden. De toerrit wordt, net zoals bij de ZVC/Bramenrit in Nijmegen, verreden volgens het bolletje/driehoek/vierkant systeem:

  • Driehoekje: rechtdoor.

  • Rondje: rechtsaf.

  • Vierkantje:  linksaf.

De kerk is vanaf 10 uur geopend, binnen kun je jezelf inschrijven voor de tocht. Gratis deelname voor ZVC leden op 7 augustus op vertoon van hun 2021 clubpas. Dus geen voorinschrijving, gewoon zaterdagmorgen om 10 uur de kerk in en daar zitten we voor de inschrijving, informatie, route etc. Houd je clubpas bij de hand.

De vrije start is om 11 uur bij de kerk in Steenderen. Adres is Dorpsstraat 20, 7221 BP Steenderen.

Bolletje, pijltje en vierkantje Brommers Kiekenrit ZVC 2021 Steenderen

De route van circa 100 km gaat door de prachtige Achterhoek met zijn vele landwegen en vele boerderijen en terrasjes. Er is een koffiestop gepland bij de fa. Massink in Steenderen. De tocht is bedoeld voor klassieke bromfietsen en lichte motoren, maar jouw KS601, KS750 of K800 kan ook meerijden! Graag zelfs. Goed idee als je dit even aan ons meldt via info@zundappveteranenclub.nl

Houdt de 7e augustus vrij!

Onder voorbehoud van de geldende Corona wetgeving.


LAATSTE INFORMATIE 29 JULI 2021:

De voorbereidingen zijn in volle gang. De route is getest en volgende week vrijdag gaan enkele ZVC leden van de organisatie de bordjes uitzetten. ZVC-leden kunnen zich inschrijven in de kerk; bij de linker inschrijfbalie.
NEEM JE GELDIGE ZVC CLUBPAS MEE, anders kost het je € 8,00. We kunnen niet aan je gezicht zien of je lid bent..
PLATTEGROND: ZVC Brommers Kieken 2021