Altroller uitgesteld tot 2022

Beste oldtimer scootervrienden. (ZVC red: vertaling van de Duitstalige aankondiging)

In de afgelopen zomermaanden was het aantal besmettingen met het coronavirus (Covid-19) significant afgenomen, wat ons hoop gaf dat het evenement in 2021 zou kunnen plaatsvinden. De tweede coronagolf heeft ons inmiddels allemaal heftig geraakt en het licht aan het einde van de tunnel van een landelijke vaccinatie is niet in zicht.
Oldtimer-evenementen en beurzen zijn al afgelast tot maart en daarna.

Het organisatieteam – bestaande uit 9 merkenclubs en IG’s en de Zoller-Hof brouwerij als organisator- volgde de ontwikkeling op de voet in overleg met de lokale autoriteiten en besprak de situatie uitvoerig in een videoconferentie. Er is overeenstemming dat het houden van een internationale bijeenkomst van 1000 oldtimer scooterliefhebbers planningszekerheid vereist voor de organisatoren en deelnemers. Helaas is dit niet het geval in de nabije toekomst.

Vanwege deze huidige situatie en om u tijdig te informeren over uitstel van het evenement, heeft het organisatieteam de volgende beslissing genomen:

Het Altroller-jubileum evenement vindt plaats van 26 t/m 29 mei 2022 (Hemelvaartweekend).

Altroller 2022

Alle reserveringen op het evenemententerrein en de alternatieve ruimte blijven geldig.

We zouden het op prijs stellen als u uw inschrijving niet zomaar annuleert, om het organisatieteam verdere planningszekerheid te geven. Een restitutie kan ook worden aangevraagd tot 8 weken voor het evenement.
Voor onvermijdelijke annuleringen, stuur een e-mail naar bosch@zoller-hof.de met het inschrijfnummer en de huidige bankgegevens om het betaalde inschrijfgeld terug te krijgen. Volgens de beslissing van het organisatieteam worden het inschrijfgeld in mindering gebracht
met € 5,00 administratiekosten.

Hartelijk dank voor uw begrip van deze beslissing. De gezondheid van de deelnemers, helpers en bezoekers is belangrijk voor ons. Door het uitstel hoef je niet af te zien van de unieke ervaring die wereldwijd veel aandacht heeft getrokken in de oldtimer scooter scene en waarvoor al zo’n 700 deelnemers met bijna 500 oude scooters van 30 verschillende fabrikanten zich hebben aangemeld.

Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!

Orgateam Altroller van het Altroller jubileum evenement

Meer info op: https://www.zuendapp-bella.org/altroller-jubilaeumstreffen-in-sigmaringen-auf-2022-verschoben/

Rob2891