CENTRAL CLASSICS 2020 GECANCELD

Nieuwe datum 18 en 19 december 2021.

Vandaag, 30 november,  is het lastige besluit genomen om de komende Central Classics beurs 2020 te cancelen. Aan de corona-maatregelen wordt voldaan, de hallen zijn goed gevuld met een gevarieerd aanbod, maar er worden te weinig tickets verkocht.

De start van de ticketverkoop vanaf 23 oktober was veelbelovend, daarna zakte de ticketverkoop in. Al met al is er in deze rare tijd blijkbaar niet genoeg vraag naar een beurs. Niet door laten gaan van Central Classics is dan de enige mogelijkheid. Nu de beurs niet door gaat worden binnen enkele dagen de bedragen van gekochte tickets geheel teruggestort.

En wat brengt 2021? Eind juni 2021 wordt bekeken wat de corona-verwachting voor december zal zijn, en wat dat inhoudt voor het organiseren van de volgende Central Classics op 18 en 19 december 2021. Vanaf dat moment staat op www.centralclassics.nl weer de up-to-date informatie.

Ik hoop iedereen in december 2021 weer op de beurs te zien en wens u gezonde en prettige Decemberdagen toe,
met vriendelijke groet, Titus Nietsch, Organisator