Nationaal Veteraan Treffen 2019

Nationaal Veteraan Treffen 2019Over een paar weken staat het Nationaal Veteraan Treffen in Woerden weer gepland. Dit jaar wordt dit geweldige evenement voor de 29e keer georganiseerd.
Ook de Zündapp Veteranen Club zal weer aanwezig zijn met een clubstand, met als doel om informatie te geven over onze club en ons merk én nieuwe leden te werven. Ik en andere bestuursleden bemannen de clubstand.
Wij nemen de nodige merchandising mee en hopen veel ZVC-leden bij de clubstand te ontmoeten.
TIP: zet je brommer/motor naast de clubstand neer en we maken van jou én jouw Zündapp een foto. Alle foto’s komen dan in een collage in ZVC Magazine nummer 4 van dit jaar.
Hopelijk werkt het weer nu beter mee dan vorig jaar, waar wij in de middag moesten schuilen voor de stortbuien..

Het Nationaal Veteraan Treffen is een vaste waarde aan het worden in de evenementen agenda van onze club. De locatie ligt in het centrum van de Randstad en is ook goed bereikbaar voor de rest van ons land.
Wij hopen op een zo groot mogelijke toeloop van ZVC-leden en bij twijfelachtig weer maak ik ‘s-morgens foto’s van het evenementen terrein en post ze op Facebook. Wil je meer weten die ochtend over het weer en het evenement, bel me dan op 06-23032777.

Meer informatie over het Nationaal Veteraan Treffen vind je hier: https://www.nationaalveteraantreffen.com/

Waar staat de Zündapp Veteranen Club? Hieronder staat onze lokatie op het Exercitieveld: (ook: op beeld gaan staan en rechtermuistoets:openen in nieuw venster)

Nationaal Veteraan Treffen 2019