Bramenrit testrit

Afgelopen maandag hebben enkele leden van de ZVC-Bramenrit organisatie de definitieve route test gereden. Er zitten geen knelpunten op de route. Wij schrokken even bij de Bloemenstraat in Milsbeek, want daar lag de weg open en lag er een berg zand.
Jos heeft ter plekke contact gezocht met een van de wegwerkers en deze vertelde dat de weg op 5 september dicht moet liggen. Dus net op tijd. Komende donderdag 5 september gaan we de bordjes ophangen en zaterdag 7 september wordt door Wim de route nog eens gecheckt, zodat jullie geen verrassingen krijgen onderweg.Bramenrit ZVC 2019

Voor de liefhebbers van een voorrijder zal Frank van den Bosch deze taak weer op zich nemen. We zullen zondag de 8e september vóór de start Frank nog even aanwijzen voor degene die Frank niet kennen.
Enkele aandachtspunten:

  1. Vanuit de Kazérne gaan we Linksaf de Groesbeekseweg op.
  2. Vanuit de prachtige verlopende Meerwijkselaan in de Heilig Landstichting stuur je rechtsaf de Zevenheuvelenweg op; het begin van de Zevenheuvelenweg is gelijk het hoogste punt met 102 meter. Geniet van het uitzicht links van je.
  3. Bij Mook kruist de route op de Generaal Gavinstraat de Rijksweg; dit kan een druk punt zijn, graag oppassen daar.
  4. In Kalkar is het vanaf de Markt, links van de Venezia weer de stad uit.
  5. De laatste 5 km rijden we via de beruchte Oude Holle Weg; houd je voet/hand bij de versnelling, want je krijgt weinig tijd om te schakelen!
  6. Als er geen bordje van de ZVC staat, dan altijd rechtdoor rijden.

Veel rijplezier en een fijne dag!

Deel van het ZVC-team