De nieuwe website ZVC 2017

Een kennismaking.

Ik ben Rob en had mijzelf op de laatste Algemene Ledenvergadering in Nieuwegein gemeld als vrijwilliger .
Rijden en sleutelen aan Zündapps doe ik nu 25 jaar, maar toch gaan Webdesign en ICT mij beter af dan sleutelen aan mijn GTS50..  De Zund-App komt hier ook vandaan.

De gehele website van de Zundapp Veteranen Club heb ik nieuw opgebouwd; de tekst komt voor een groot gedeelte van de oude site.  Het logo is verzorgd door clublid Bettus uit Arnhem.
Je zult nieuwe items aantreffen, zoals de Recente Berichten in de rechterkolom. Hier kan onze club alle nieuws in kwijt en zo blijft de website actueel.
Ook komende evenementen, zoals de Betuwerit, krijgen een plek.
Foto albums staan bij Club Info en Foto/video. Sinds eergisteren heb ik de beschikking over de originele foto bestanden, dus ik zal geleidelijk aan nieuwe albums toevoegen.
Ook handleidingen en onderdelenboeken zal ik nog toevoegen.

Boven in de balk zie je de Kalender waar de ZVC evenementen in staan. Ook Zundapp100 in Sigmaringen heeft een aparte plek op de website gekregen.
Heb je foto’s, verhalen en tips, stuur ze op en ik plaats ze.
Het Bestuur bepaalt wat er op de site komt, ik niet, maar ik moest wel ergens beginnen en dat zie je nu op je PC, Android, iPhone of tablet.
De site is responsive d.w.z. hij past zich automatisch in de juiste grootte aan op het apparaat waar je mee kijkt.

Zündapp wereldWereldwijd zijn er circa 23 miljoen Nederlandstaligen; met de Vertaal (Translate) functie kunnen liefhebbers in andere landen, waar veel Zündapps rijden, ook meelezen. Is geen hogeschool vertaling, maar het is goed bruikbaar.
Zo krijgen we meer bezoekers en dat is misschien handig voor beperkte reclame, ooit. Maar dat bepaalt het bestuur van de ZVC.
Probeer het maar uit links boven de hoofdtekst; op het Nederlandse vlaggetje klikken voor je eigen taal. Klik je op bijv. de Duitse vlag, dan wordt alle tekst binnen 1 seconde vertaald in het Duits. Weer op de Nederlandse vlag klikken en de tekst staat weer in het Nederlands.

De voormalige “mijnZVC” functie is komen te vervallen.
Hoewel de nieuwe website van de Zundapp Veteranen Club uitvoerig is getest, kan er altijd iets niet goed gaan.
Graag even melden naar zundappveteranenclub@gmail.com of info@zundappveteranenclub.nl en het wordt z.s.m. gefixt.

Veel plezier en een geweldig toerseizoen,
Rob (2891)