Zündapp; een geweldig merk.

Ron Kros (l) en Leon Vlasveld (r)

Op 1 September 2012 is het nieuwste Zündapp boek, geschreven door onze Ron Kros en Leon Vlasveld van de Zundapp Veteranen Club in Toldijk ten doop gehouden. Zie hieronder het persbericht van deze bijeenkomst met daaronder een beschrijving hoe U een dergelijk exemplaar kunt verkrijgen en dan natuurlijk ook een foto van het schrijversduo, met….hoe kan het ook anders, een schitterend gerestaureerde 517 “Goudhaan”, met daaronder de cover van het nieuwe boek.

Zündapp, een geweldig merk!

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Zündapp Veteranen Club verschijnt er in September 2012 een uniek boek over de geschiedenis van het merk Zündapp.

Deze eenmalige uitgave bevat een gevarieerde collectie van bijzondere verhalen en informatie van en over personen die ‘iets’ met Zündapp hebben, in het heden of in het verleden. Ook de Nederlandse motorsporthistorie van Zündapp wordt ruimschoots beschreven.

De gebroeders Selling, Ben Emmelkamp, Tonny Kakkenberg en Andre Gebben zijn enkele bekende motorsporters die ereplaatsen behaalden op een machine van dit mooie merk.

Het boek bevat ook leuke verhalen over bekende en onbekende Nederlanders en een groot aantal unieke, nog niet eerder gepubliceerde foto’s en informatie.

Behalve de ‘producten’ van Zündapp staan vooral de mensen in deze mooie uitgave centraal!

Zündapp, een geweldig merk!

Auteurs: Ron Kros en Leon Vlasveld

ISBN nummer: 978-90-9026957-3

Met vriendelijke groet,

Ron Kros

Voorzitter Zündapp Veteranen Club. (red: bericht is van september 2012)

Dit prachtige boek is helaas niet meer te bestellen via deze website, doch uitsluitend nog te koop

bij één van onze vaste leveranciers Jean Davids in Appingedam