1e bromfiets en motor oldtimer beurs Kalkar 2024

In het Duitse Kalkar, net over de grens bij ‘s-Heerenberg, werd gisteren op 6 april de 1e bromfiets en motor oldtimerbeurs Kalkar georganiseerd. Het was de eerste keer, dus organisatoren Petra en Marcel Tieben moesten er veel tijd en energie in steken om de immense hal van de oud/kerncentrale vol te krijgen om iets moois neer te zetten voor de oldtimer liefhebber.
Vroeg in de ochtend stroomden al vele handelaren toe die geleidelijk de hal vulden. Enkele waren helaas op het laatste moment verhinderd door autopech of ziekte. Dit waren grote standplaatsen die onbezet bleven, want deze handelaren zouden veel oldtimers meebrengen en hadden dan ook veel ruimte besproken.
Maar dit drukte de sfeer geenszins en over de hele dag kwamen uiteindelijk ruim 1.500 bezoekers. Halverwege de ochtend stonden er lange rijen bezoekers voor de kassa. Wij ontmoetten veel bekenden en er werd druk overlegd over het komende toerseizoen. De sfeer was geweldig en uiteindelijk kon de ZVC enkele nieuwe leden bijschrijven. In 2025 staat de 2e editie al gepland op zaterdag 12 april 2025. Marcel en Petra dank voor het vele werk en op naar de 2e editie!