Central Classics 2023

Ook in het weekend van zaterdag 16 december en zondag 17 december is de Zündapp Veteranen Club weer aanwezig op Central Classics. De ZVC heeft standnummer 316 en dat betekent dat wij op de vertrouwde plek zoals ieder jaar staan.

Er zal een wisselende club bezetting staan op zaterdag en zondag. Op beide dagen zal er een Zündapp uit 1926 staan evenals een modern exemplaar. Verder kunt u ons alles vragen over Zündapp, de ZVC, het lidmaatschap, het Mobiel Erfgoed register, de Fehac, de mengverhouding, onze toerritten en technische trucs en tips. Wij zijn er voor iedere Zündapper; leuk om je te ontmoeten!

Locatie:

De Central Classics beurs wordt gehouden in de Expo Houten hallen, 4 kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27 (afslag 29).

Centraal in Nederland gelegen is het een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien én andere liefhebbers te ontmoeten.

Het beursadres:
Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.

En het parkeren is gratis!

Tot zaterdag of zondag!