Verslag Wijchen Zundapp onderdelenbeurs 2023

Zondag 5 november werd weer in Wijchen, in zaal Verploegen, de tweejaarlijkse Zündapp onderdelenbeurs gehouden. Deze beursdag week niet af van voorgaande edities en was ook nu weer goed bezocht.
Natuurlijk komen veel liefhebbers voor het gezochte onderdeel om weer verder te kunnen aan hun Zündapp project, maar ook is deze beurs altijd belangrijk voor het sociale aspect. Er wordt hartelijk begroet, laatste nieuwtjes vliegen over en weer en vragen gesteld aan het voltallig aanwezige bestuur. Bij een bak koffie kunnen bijvoorbeeld Facebook kennissen even in het echie praten over allerlei Zündapp dingen of andere onderwerpen.
De ZVC kon weer 6 nieuwe leden verwelkomen en er werden de nieuwste Zündapp polo’s verkocht door de ZVC.
Facebook is heel leuk, maar een normaal Zündapp gesprek van man tot man of tot vrouw, vul zelf maar in, is onvervangbaar. Het leek op een bepaald moment iets drukker dan in februari.
Weinig foto’s deze keer, dus alleen deze en de anderen komen in het full-color A4 Zündapp Magazine, het clubblad van de ZVC in maart. De december uitgave is al vol en komt begin december op de deurmat bij de ZVC leden.

Tot zondag 4 februari 2024!

Zundapp Wijchen beurs