ZVC Betuwerit 2023

Hoewel de weersvoorspellingen op zaterdag er naast zaten en het zonnig weer was, werden wij zondag tijdens de Betuwerit af en toe verrast door een klein buitje. Voor de start was het nog serieus nat door een lokale bui, maar gelukkig brak tegen 11 uur de zon wat door. Er kon gestart worden.
Het Betuwe-team had ons een fraaie route voorgeschoteld die via de rondje/vierkantje en pijltje bordjes goed te volgen was.
Het was goed te merken dat het voorjaar er aan zat te komen, want het was druk met andere oldtimers op de weg, een grote en lange Fiat 500 karavaan bezette de wegen en een loslopend paard werd onrustig. Deze laatste werd door de meeste rijders ruim en met gas terug gepasseerd, dus iedereen kreeg de ruimte.
De ZVC dankt ieder Betuwe team lid voor deze fijne rondrit door de Betuwe.

Veel foto’s hebben we niet gemaakt, hieronder een kleine selectie. In de komende ZVC-Magazine meer foto’s.