Verslag Zündapp ALV 2023 in Nieuwegein

Vandaag werd de Algemene Ledenvergadering gehouden van de Zündapp Veteranen Club in Nieuwegein. De laatste ALV dateerde van januari 2020 en de ALV van 2021 en 2022 konden vanwege de pandemie niet gehouden worden.

Er kwamen iets meer dan 70 ZVC leden de trap op van de Biezenwade 1 en na het welkom, koffie, koeken en spritsen nam ZVC voorzitter Chris de voorzittershamer en startte de bijeenkomst.

Rob is bezig aan een verslag, die zal worden opgenomen in ons clubblad van half maart. De onderwerpen waren de informatie over kascontrole, de ZVC clubdag, de ZVC toerritten in Harskamp, Beusichem, Vianen en Steenderen, de problemen die zich soms voordoen bij de toegang in Wijchen, een voorstel over de contributie die al 17 jaar niet gewijzigd is, Zündapp en milieu, de Fehac, onze Zündapps en de toekomst etc. Opvallend waren de uitstekende en opbouwende reacties van leden op voorstellen en vragen onderling. Hierdoor werd de ALV werkelijk een hoor en wederhoor van leden en bestuur; inspraak op zijn best.
Was je er niet bij? Misschien volgend jaar een keer?
Je zit nooit alleen, want iedereen praat en overlegt met elkaar; we hebben namelijk allemaal dezelfde passie: Zündapp!

Na afloop van de ALV kon iedere deelnemer genieten van het heerlijke buffet en het was nog lang gezellig in Nieuwegein. Enkele foto’s, we hebben er dit keer niet al te veel genomen. Gewoon niet aan gedacht..