Fotoserie ZVC Bramenrit 2022

Gisteren werd met veel succes de 8e ZVC Bramenrit gereden. Circa 130 rijders hadden zich bij de inschrijftafel van Wim en Betsie gemeld en na de administratie konden zij hun koffie en gebak op gaan halen in de Kazérne.
Vóór de start was ik om 6 uur van huis gegaan om de bordjes op de route te controleren en zeker te zijn dat er niet enkele waren weggehaald. Er was nog bijna niemand op de weg en daardoor was de controlerit een groot feest.
Na de start verliet iedereen de hoofdpoort van De Kazérne en reed linksaf de Groesbeekseweg op richt Groesbeek en Heilig Landstichting. Natuurlijk werd de Zevenheuvelenweg aangedaan en door het Duitse landschap naar Kevelaer gereden. Na de koffie daar draaide men westelijk en langs het prachtige natuurgebied van de Maasduinen reed het peloton, met ieder op zijn eigen tempo, via Middelaar en Ottersum weer richting Nijmegen.
Slechts één deelnemer moest op de aanhangwagen van de bezemwagen die door Stefan en Wim werd bemand.
Een superdag en dank aan alle rijders voor hun deelname en gezelligheid!