BromfieTTs 2022 in Assen

De BromfieTTs 2022 in Assen.

‘Brommen op de TT-baan’ met beste 2-takt op de markt
RIEJU sponsor van BromfieTTs, zondag 3 juli TT Circuit Assen.

Op zondag 3 juli 2022 gaan de beroemde Grand Prix-startlichten weer op groen voor bromfietseigenaren, passagiers, clubs, maar ook voor nieuwsgierige bezoekers die zich graag nog eens onderdompelen in de ‘brommertijd’. Voor (her)opstappers biedt RIEJU de mogelijkheid om het magische gevoel van het brommerrijden te beleven. De Rieju MRT 50 modellen worden aangedreven door de meest recente vloeistofgekoelde Minarelli AM6 2-takt motor. Deze motor is de beste 2-takt op de markt en is daarnaast zeer betrouwbaar.

Het Spaanse motormerk RIEJU werd opgericht in 1934 als producent van fietsaccessoires. In 1953 kwam de eerste motorfiets van het merk op de markt. In 1964 ontstond de samenwerking met motorbouwer Minarelli. Inmiddels produceert RIEJU S.A. zo’n 12.000 motor- en bromfietsen per jaar voor export naar meer dan 40 landen. RIEJU wordt in Nederland door MotoMondo b.v. geleverd; de importeur die tijdens BromfieTTs op het TT-circuit ook aanwezig is met de 4-takt MASH 50cc-bromfietsen. Bezoekers van de 2022-editie van BromfieTTs op zondag 3 juli kunnen nu dus ook kennismaken met diverse nieuwe RIEJU-modellen.

Programma

Tijdens BromfieTTs staat het TT-circuit de hele dag in het teken van de 50cc-tweewieler die jarenlang het straatbeeld in Nederland bepaalde. Van alledaagse brommers tot inmiddels zeer zeldzame modellen. Voor bromfietsers en clubs gaat het om ‘zien en gezien worden’ én natuurlijk om een rondje  ‘brommen langs de tribunes op de legendarische TT-baan’ waar GP-helden als Jan de Vries, Aalt Toersen en Angel Nieto menig duel uitvochten.
In en vanuit de paddock vergapen bezoekers zich niet alleen aan de bromfietsen en klassieke racers in de Moto Trophy die op gezette tijden de baan op gaan, maar dankzij Brouwer Motors en JMPB Parts ook aan talloze in nieuwstaat verkerende ‘showmodellen’ en exclusief verbouwde tweewielers. En ondanks de aanwezigheid van een ‘politie-agent’, mag het gas VOL open op de rollenbank bij de stand van Bromfiets Magazine. Op de BromfieTTs onderdelenmarkt worden bromfietsen, onderdelen en accessoires aangeboden.

Entree

De kaartverkoop voor zondag 3 juli is inmiddels gestart via www.bromfieTTs.nl. De entree met bromfiets bedraagt 30 Euro. Passagiers en bezoekers zonder bromfiets betalen 10 Euro. Voor bromfietsers die in clubverband komen geldt in de voorverkoop een speciale korting.
Info: LDP International b.v., E. info@bromfietts.nl T. 0592-318 055 W. www.bromfietts.nl