Brommers Kieken informatie

De Nieuwsbrief van Brommers Kieken in de Karke van de Stichting Oude Gelderse Kerken SOGK

https://sogk-steenderen.email-provider.nl/web/6wk3puxqck/iza8nqwfkv/ka6i3nuqx3/ana3fxu9qh

Belangrijkste tekst:

Beste bromfietsmensen en geïnteresseerden.

Hierbij ontvangen jullie een tweede nieuwsbrief/update aangaande ‘Brommers kieken in de Karke’.
Aanstaande zaterdag en ook zondag is het zo ver.
We zijn met z’n allen druk bezig met de voorbereidingen.

LET OP: Houd rekening met de 1,5 m afstand!
Het marktplein zelf graag zo veel mogelijk vrij houden voor de bromfietsen. We vragen om begrip bij binnenkomst en inschrijving. Dit zal minder vlot kunnen plaatsvinden dan andere jaren. Ook is het mogelijk dat er filmopnames worden gemaakt in de kerk. Wilt u niet in beeld, dan dit graag aangeven bij de organisatie.
Hier onder nog een keer de openingstijden:

De tentoonstelling is geopend:
zaterdag 7 augustus 10.00 – 17.00
zondag 8 augustus 12.00 – 17.00

Met vriendelijke groet, namens de organisatie,

Jan Bijvank


De Toertocht met tussenstop bij Massink

Inschrijven kan zaterdag vanaf 10 uur en pas na de opening door Frans Miggelbrink. Starten vanaf 11 uur.
Er wordt bij deze rit gebruik gemaakt van bewijzeringsbordjes zodat de route individueel, maar naar wens ook in met kleine groepen in groepsverband kan worden gereden. Bij iedere kruising van wegen wordt de route aangegeven door resp. een rondje (= rechts af), een driehoek (= rechtdoor) of een vierkant (= links af). Alle verwijzingen zijn in zwart op een wit vlak. De route heeft een totale lengte van ongeveer 110 km waarbij halverwege de route, net als in de afgelopen jaren, weer een tussenstop kan worden gemaakt bij Massink Zündapp in Toldijk.
LET OP: De inrit rechts van het pand gebruiken en naar achteren rijden (Tussen Welkoop en Massink). In verband met het houden van de 1,5 m afstand is de ontvangst verplaatst naar vrijliggende LS2 hal. Uitrit aan de andere zijde.

Op zondag kun je met je klassieker (auto, motor of bromfiets) uiteraard ook de route rijden. Dan echter zonder tussenstop bij Massink.


Dank aan de vele ondersteuners

Een tentoonstelling als deze valt of staat bij de mensen die hun dierbare bezit beschikbaar willen stellen. Ook dit jaar is het weer gelukt om met hulp van de vele ondersteuners hierin, de toch wel specifieke vraag naar bepaalde bromfietsmodellen rond te breien. Zoals Wim Vieveen uit Leidschendam. Deze oud kweker, die ook liefhebber is van historische traktoren meldde zich naar aanleiding van onze oproep in het blad Bromfiets. Hij kon zelfs twee modellen aanbieden. Je ziet ze ‘in de Karke’.


Bouwplaten zelf in elkaar zetten? Ze zijn te koop.

Dankzij het oudste bromfietsblad ter wereld ‘Bromfiets’ kunnen we een speciale aanbieding maken m.b.t. de bouwplaten die in de afgelopen decennia door dit blad zijn uitgegeven.
Je kunt dus zelf aan de slag met je favoriete model want de meeste modellen zijn in de kerk te koop voor de speciale prijs van € 3,00/st.
Verder zijn er Posters gemaakt op A1 formaat van de bouwplaten die als aankleding van de expositie worden gebruikt. deze komen na afloop van de tentoonstelling beschikbaar voor de liefhebbers. Heb je belangstelling voor een bepaalde poster, geef dit dan even aan bij de organisatie. De kosten hiervan zijn € 20,00/st.