Zundapps te koop!

Zundapp Verkopen

Te Koop:

Originele Zündapp Malherbe Cross MC125 uit 1974
Uitsluitend bellen met Jack op 0653109478


Zündapp 510-120 uit 1961

Een Zundapp 510-120 uit 1961. Eerste jaar van de 510 met zandloper achterlicht. Inmiddels al weer 60 jaar oud! Schitterend model in nog redelijke authentieke staat, veel originele lak nog aanwezig, prachtige verschijning, mooie patina en zeldzaam!

Er zit een snel 3-hand 4,2 PK blokje onder uit 1961 met 17mm BING carburateur. Blokje is los maar dient gereviseerd te worden. Bromfiets loopt dus niet, deze dient technisch geheel nagezien te worden. Optisch zou je deze in authentieke staat kunnen laten met mooie patina.

De bromfiets is in principe compleet. Alle moeilijke en dure delen zijn aanwezig en goed bruikbaar. Hard plaatwerk, strakke kettingkast, prima tank, geen plamuur op de plaatdelen, nette alu WEINMANN velgen 17″ met nette spaken, eerste type zadel met aluminium frame.
Slijtagedelen uiteraard nieuw aanschaffen, banden niet, achter is goed en voor is nieuw.

Geen kenteken, nummers zijn goed leesbaar in de originele lak, originele typeplaatje is ook aanwezig. Verder zie foto’s en oordeel zelf.

Indien u SERIEUS interesse heeft, kunt u dat laten weten via de berichtenbox van MP. Zie: https://link.marktplaats.nl/m1715491812
U kunt aangeven wat deze u waard is met uw TEL.NR erbij, anders acht ik het niet voldoende serieus en volgt er GEEN reactie. Ook graag alleen reageren vanaf €1450,00. Ik neem vanzelf TEL contact op als uw reactie mij aanspreekt. Geen eindeloos gemail aub.

M vrgr. Ger Hermsen.