Toertocht St. Anna Babberich

Schutterij St. Anna in Babberich, bij Zevenaar, organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 24 mei 2021, wederom een oldtimertreffen. Op deze dag staan Schuttersgebouw St. Anna en de omliggende terreinen vol met o.a. tractoren, auto’s, solexen, motorfietsen, vrachtwagens, stationaire motoren, bromfietsen en agrarische voertuigen.
Kortom dé locatie om historische voertuigen en werktuigen te bekijken. En tevens een mooie gelegenheid om een onbekende streek van Nederland te bezoeken.toertocht St. Anna Babberich

Tussen 11.30 en 15.30 uur kunt u tegen een vergoeding van € 2,50 de diverse oldtimers bewonderen. Uiteraard hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er voldoende vermaak voor hen aanwezig. Dus de ideale gelegenheid om met het hele gezin een middagje uit te gaan!

Toegang voor deelnemers: vanaf 09.30 uur. Deelnemers aan de toertocht zullen om ca. 11:30 uur bij het schuttersgebouw aankomen. Eindtijd: 15.30 uur.
Deelnemers worden vriendelijk verzocht om tot aan de eindtijd te blijven. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.

Meer informatie op: https://schutterijstanna.nl/oldtimer/