Brommerclub Nozems en de Nonnen maakt kans op Erfgoedprijs

De oldtimer-brommerclub De Nozems en de Nonnen uit Aalten is samen met enkele monumentale panden genomineerd voor de Erfgoedprijs 2020 van de gemeente Aalten. De winnaar wordt bekendgemaakt bij de start van Open Monumentendag op zaterdag 12 september.

Nozems en de Nonnen

De brommerclub richt zich op ‘Mobiel Erfgoed’, brommers uit de jaren 60, 70 en 80. De groep telt zeventig leden, waarvan de helft actief is en samen tochten rijdt. De leden komen niet alleen uit Aalten, maar ook uit de buurgemeenten.
Vele leden rijden op een Zündapp en zijn ook vaak lid van de Zündapp Veteranen Club.
De ZVC wenst de Nozems en de Nonnen veel succes bij de verkiezing. De ZVC probeert aanwezig te zijn bij de verkiezing om foto’s te maken.

De Aaltense erfgoedprijs bestaat uit 250 euro en een kunstwerk.

Bericht uit de Gelderlander van 29 augustus 2020