Op de Zundapp of in galop

Van Omroep Gelderland (https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2459882/Op-de-Zundapp-of-in-galop-door-dit-echt-Achterhoekse-doolhof-mag-iedereen)

HENGELO – Iedere zomer weer was oud en jong welkom in het maïsdoolhof bij kinderboerderij Feltsigt in Bekveld. Eigenaar Albert Janssen vond het niet verantwoord om dit jaar opnieuw iedereen binnen te laten, want dat zou kunnen leiden tot onbedoeld contact binnen de anderhalve meter. Daarom bedacht hij een oplossing.

Op de Zundapp door het maisveld

“We dachten: als het dan zo niet kan, met een doolhof, dan maken we er een maïsdrive van. Ieder zichzelf respecteren bedrijf heeft tegenwoordig wel een drivethrough. En wij zijn goed in agrarische dingen, daarom hebben we een maïsdrive bedacht”, aldus Janssen.

De maïsdrive is er eentje met een dieper uitgedacht idee. Alle toeristische trekpleisters in de Achterhoek kom je er tegen: popgroep Normaal, de Zwarte Cross, De Graafschap… en bier.

Wie het maïsdoolhof wil verkennen kan er op de fiets, per brommer, in de auto of zelfs per paard doorheen.

 

 

 

 

 

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2459882/Op-de-Zundapp-of-in-galop-door-dit-echt-Achterhoekse-doolhof-mag-iedereen