Overlijden Ron Boelhouwers

Op 31 mei j.l. overleed plotseling ZVC lid Ronald Boelhouwers op 56-jarige leeftijd.
De Zundapp Veteranen Club condoleert alle nabestaanden en wenst hun alle sterkte.
Ron BoelhouwersNaar aanleiding van het overlijden van Ron Boelhouwers wil de familie het volgende aan jullie vragen: (tekst van René van Maurik van Zündapp-NL, dank hiervoor René)

De familie zou het erg fijn vinden dat er zoveel mogelijk Zündapps langs de weg staan om een erehaag te vormen bij het uitvaartcentrum wanneer Ron naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht. Wanneer de auto met Ron langskomt graag even de motor laten ronken.
Ron Boelhouwers LinksWanneer de familie naar binnen gaat, gaan we rustig de plek verlaten, dit ligt niet aan de familie, maar vanwege handhaving van de corona regels, houd rekening met de momenteel geldende corona regels 1,5 meter afstand.
Laten we er met elkaar voor zorgen dat handhaving geen reden heeft om ons te corrigeren. De plechtigheid zal plaats vinden 06-06-2020 om 12:30 aan de Ommering Oprelseweg 3 te Spijkenisse. Voor wie het handig vindt er gaat een groep zich verzamelen om 11:30 / 11:45 bij het zwembad.

Vertrek vanaf het zwembad zal rond 12:00 uur zijn.

Ron Boelhouwers Ron Boelhouwers


Naschrift 21:00 uur 6 juni: Zaterdagmiddag vond de uitvaart plaats en een groot aantal Zündapp kameraden hebben Ron Boelhouwers de laatste eer bewezen. Zij vormden langs de oprijlaan van crematorium de Ommering een erehaag met de door Ron zo geliefde klassieke Zündapps.
Foto’s welwillend beschikbaar gesteld door Peter van den Oever.