ZVC bij Central Classics 2019

Central Classics in Houten is voorbij. De editie 2019 is goed geslaagd voor de ZVC. Er zijn nieuwe leden bijgeschreven, we hebben enorm veel liefhebbers gesproken en ook kunnen helpen. Belangrijk is de goodwill die wij gekweekt hebben tijdens de beurs. Ook de rol van de Fehac voor behoud van de klassieke bromfietsen van alle merken en oldtimers hebben we regelmatig uitgelegd. Niet minder belangrijk is het aanhalen van de contacten met verschillende Zündapp onderdelen leveranciers; sommige staan op de foto hieronder.
Zaterdagmorgen is het om zes uur even doorbijten om wakker te worden en een half uur later in de auto te zitten, maar eenmaal in Houten bij de Expo is het een vrolijke chaos. Vlak voor de openstelling waren wij met de club promotie stand klaar voor de bezoekers. Dank aan ieder ZVC lid voor de ondersteuning en hier zijn de foto´s in willekeurige volgorde: